home » Menu » Fietsen
Giant assortiment 123damesfietsen Bent u op zoek naar een mooie damesfiets? Damesfietsen hebben wij in alle soorten en maten. Wanneer u een damesfiets koopt, is het belangrijk dat dit voertuig betrouwbaar is en u niet in de steek laat. Kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij verkopen uitsluitend hoogstaande damesfietsen .Hierbij kunt u denken aan fietsen van Giant, Cortina, Sparta, BSP, Puch en Ghost. En dat ook nog eens tegen de beste prijzen. In elke prijscategorie hebben we damesfietsen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij de fietsen van Giant denken veel mensen al snel aan de mountainbikes en racefietsen. Wij bieden echter ook zeer degelijke damesfietsen van Giant aan. Giant stadsfietsen maar tegenwoordig ook trendy dames transportfietsen.
Fietsvakantiewinkel webshop
Elektrische fietsen
Dahon-vouwfietsen.nl
Met hun 5 punt gordels zit uw kind stevig en veilig in dit fietsstoeltje op uw fiets en maakt dit een heel veilig kinderzitje. De gordels zijn uitgevoerd met gordel-pads waardoor ze niet snijden in de schouders. Verstelbare voeten bandjes zorgen ervoor dat de voetjes goed vast zitten. De voor fietszitjes worden bevestigd met een montage blok om de stuurpen van uw fiets, hier wordt ook direct het windscherm op gemonteerd. Het zitje is uitgevoerd met een beugel waar een slaaprol overheen gemonteerd kan worden. De GMG Yepp achterzitjes zijn leverbaar met 2 bevestiging, de bagagedrager easy fit uitvoering is geschikt voor fietsen met standaard een easy fit window in hun bagagedrager of een stevige stalen bagagedrager, de uitvoeringen met frame bevestiging passen op iedere fiets met ruimte tussen bagagedrager en zadel of op fietsen zonder bagagedrager. Beide uitvoeringen zijn eenvoudig over te zetten van de ene fiets op de andere.
Kleurrijke fietszitjes voor Jong en Oud
Vouwfietsen kunt u overal mee naartoe nemen. Of je nu de hele weg moet fietsen of ga een deel van de weg met de bus, trein, auto, boot of vliegtuig, uw Dahon vouwfiets gaat waar u gaat. Door zijn compactheid, kan uw Dahon gemakkelijk binnen worden opgeslagen, veilig tegen mogelijke diefstal of vandalisme.
Fiets-Fun fietsvakanties Frankrijk, Italië, Denemarken en Nederland. Altijd de laagste prijs garantie! Fiets-Fun heeft de scherpste prijzen van Nederland als het gaat om de fiets en kampeer reizen. Dit is niet alleen een bewering maar ook een belofte. Om deze reden kunnen wij u ook de laagste garantie bieden op uw fiets en kampeer reis in Europa. In het geval dat u meent elders op internet een goedkopere aanbieding gezien te hebben, horen wij dat graag van u. Als beloning doen wij u dan dezelfde aanbieding en krijgt u een extra éénmalige korting van €50,- op uw reissom.
Fietsvakantiewinkel webshop