home » Menu » Tuin/Meubelen

Tuinposter op die saaie muur of schutting?

Als u bent uitgekeken bent op de blinde muur van uw schuurtje of gewoon eens iets heel fraais in uw tuin wilt plaatsen. Met een tuinposter tovert u in handomdraai een uitzicht van een berglandschap uit de Dordogne of een lavendelveld uit de Procence op de saaie stenen muur  waar u altijd al iets mee wilde doen of heeft u liever een landschap uit de Toscane of een foto van uw favoriete huisdier? Het kan allemaal. Met een tuinposter ook wel tuinschilderij genoemd bepaalt u zelf de sfeer in uw tuin. 

CompleetGroen.nl voor Sunfighter schaduwdoeken met 90-95% UV bescherming
123tuinposter.nl: een tuinposter in elk mogelijk formaat
Barbecuesexpress.nl Accessoires, Buitenkeukens, Elektrische barbecues, Evenement barbecues, Gasbarbecues, Houtskool barbecues, Inbouw barbecues, Smokers.

Tuinhaarden geven sfeer en warmte op uw terras

Met een mooie tuinhaard, vuurtafel of vuurschaal van design tuinhaarden creëert u een heerlijk plek in uw tuin. Als het wat afkoelt in de avond gezellig een vuurtje aansteken en nog lekker lang blijven zitten met vrienden en familie om het vuur. U vind een groot assortiment tuinhaarden en vuurschalen. Ook de benodigde houtopslag vind u bij ons. En alle producten snel geleverd.

biotuinkassen
Koop Hier Uw Bloembollen Alle Soorten Bollen Topkwaliteit. Betel Nu Voor Groothandelsprijzen!
Bestel Verf
Canvaswinkel.nl – canvassen in alle mogelijke formaten!
Goedkoop kunstgras. De voordelen van Grastapijt. Je ziet het steeds vaker: grastapijt. Praktisch, mooi en eenvoudig aan te leggen. Niet te verwarren met kunstgras, dit is hoogpoliger. Dit tapijt wordt door velen gezien als ideaal gras voor op balkon. Maar ook voor binnen is het een goede keuze. Mee gaan met de momenteel heersende trend? Doe er dan nog een schepje bovenop en verbind uw interieur binnen met het zitplaatsje buiten door middel van het gebruik van grastapijt. En zo zijn er nog vele andere mogelijkheden te bedenken.