home » Menu » Werk en Opleiding
HACCP cursus via internet

     Opleidingen en trainingen voor werkend Nederland

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden, dat is waar we voor staan. Jaarlijks vergroten we de kennis, vaardigheden en competenties van tienduizenden werkenden. Onze aanpak is sterk gericht op uw eigen werkpraktijk en biedt een hoge mate van flexibiliteit. Wij bieden u meerdere startmomenten, verschillende studievarianten, topdocenten, klassikale lessen en een waardevol diploma. Kies hieronder het niveau of vakgebied van uw voorkeur.

Grote stickers drukken Onze grote stickers kunt u bestellen op veel verschillende materialen. Indoor of outdoor materiaal, een standaard formaat of uw eigen maat, alles is mogelijk! De grote stickers van Reclameland zijn makkelijk te bestellen en makkelijk op te plakken
Conversie verhogen Verhoog de conversie van uw webwinkel zichtbaar met een webwinkel keurmerk. De kosten bedragen slechts 7 euro per maand, daarmee is het keurmerk snel terug verdiend.

Wil jij een mbo-diploma halen én meteen geld verdienen in de sector transport en logistiek? Dat kan! Met een lerenwerken-traject via Sectorinstituut Transport en Logistiek ga je één dag per week naar een ROC/Vakschool. De rest van de week doe je betaald werk bij een erkend leerbedrijf in je regio. Zo doe je werkervaring op en je haalt meteen een mbo-diploma.

Een goed onderbouwd bedrijfsplan of ondernemingsplan wordt steeds belangrijker Een goed onderbouwd bedrijfsplan of ondernemingsplan wordt steeds belangrijker
Recruitment Life Sciences & Executive Search
VCA examen VCAdirect biedt u een landelijk dekkende VCA examenkalender. Met meer dan 40 locaties in heel Nederland met meerdere examens per week is er altijd op korte termijn een examen bij u in de buurt: VCA examens worden georganiseerd in Zuid-Holland met de gehele Europoort, Botlek en Maasvlakte, Noord-Holland, Zeeland, Brabant, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Groningen, Friesland, Gelderland, Flevoland. Afhankelijk van het type examen heeft u keuze uit examens in de middag en/of avond.
NTI #WeerWatGeleerd
Ons doel is om leren door en voor organisaties te faciliteren waarbij organisaties zelf bepalen hoe zij hun beleid vormgeven. De LMS Academy is hier een goed voorbeeld van: door organisaties een zo groot mogelijke flexibiliteit voor inrichting van het beleid te geven, zijn zij in staat om zo efficiënt mogelijk en tegen lage implementatiekosten hun beleid vorm te geven. Wat zijn onze speerpunten? •Inrichting van opleidingsprocessen & functiegericht opleiden •Loopbaan ontwikkeling en beoordeling •Compliancy / certificaatbeheer •E-learning •De koppeling met HR en andere registratiesystemen zoals poortsystemen •Samenwerking tussen werkmaatschappijen •Samenwerking met andere organisaties in de branche door gezamenlijk opleidingen te organiseren en kosten te delen •Samenwerken en koppeling met leveranciersportalen van opleiders Startpagina
Zet de eerste stap naar je nieuwe toekomst!
Theorie-leren.nl
Persoonlijke waarden test Wat is voor jou persoonlijk het meest van belang? Weet je wat je wilt? Doorloop de lijst met 25 uiteenlopende persoonlijk waarden en vink die waarden aan die jij voor jezelf echt belangrijk vindt.